6 lucruri pe care trebuie sa le ai cu tine in croaziera

6 lucruri pe care trebuie sa le ai cu tine in croaziera

Atunci cand vorbim despre croaziere, vorbim despre acele calatorii de vacanta realizate cu un mijloc de transport acvatic, respectiv vase de croaziera. Acest tip de experienta merita incercat de oricine, cel putin o data in viata. Probabil, majoritatea dintre noi asociem calatoriile de croaziera cu celebrul film „Titanic”. Indiferent daca facem sau nu acest lucru, trebuie sa stim ca intr-o croaziera este necesar sa avem asupra noastra, fara doar si poate, anumite obiecte care ne vor fi de folos pe parcursul calatoriei.
In articolul care urmeaza va prezentam o lista de 6 lucruri pe care este bine sa le avem asupra noastra intr-o croaziera.

· Actele
Indiferent in ce calatorie plecam fie ea terestra, aeriana sau acvatica, actele trebuie sa le avem intotdeauna asupra noastra. Din categoria actelor fac parte cartea de identitate, pasaportul (acolo unde este necesar), biletul de calatorie, asigurarea medicala, dar si altele pe care dumneavoastra le considerati utile.
· Produse de igiena si ingrijire corporala
Este posibil sa gasiti produse pentru igiena personala si la micile buticuri de la bordul vasului de croaziera, insa este recomandat sa le avem asupra noastra inca inainte de imbarcare, deoarece preturile de la bord, tind sa fie uneori peste masura.
· Aparat de fotografiat si/ sau camera de filmat.
Probabil nu veti vrea sa pierdeti din amintire minunatele momente pe care le veti petrece la bordul vasului, de aceea va recomandam sa aveti la dumneavoastra cel putin un aparat de fotografiat.
· Ata si ac
Mici accidente se pot intampla oriunde, cu atat mai mult pe un vas, unde resursele materiale de acest gen pot fi limitate. Pregatiti-va un set de cusut, pentru orice eventualitate.
· Haine ceva mai groase – indiferent de sezon
Briza apei si frigul noptii fac o echipa minunata cand vine vorba de frig. Pregatiti-va cateva haine mai calduroase, chiar daca v-ati planuit croaziera in toiul verii.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *