Accesoriile din gradina

Accesoriile din gradina

De cand ma stiu mi-am placut accesoriile in gradina. Fie ca era vorba de un foisor, fie ca era vorba de un leagan sau o banca colorata, intotdeauna le-am adorat. Piticii de gradina cel putin sunt splenzizi. Alaturi de celebrele lebede si fantana ei dau viata gradinii. Intotdeauna am asociat piticii din gradina cu ordinea si curatenia ei. Cand eram mica credeam ca ei fac curat. Cumva noapte se trezesc si fac ordine. Poate de atunci tot asociez ca daca am pitici o sa fie si ordine. Ca o fac eu e altceva, dar o sa fie ordine si culoare.

Sunt zeci de ipostaze cu pitici, iar daca as avea unde sa le pun pe toate le-as lua acasa. In viziunea mea decorul perfect de afara, din gradina, este format dintr-un mic foisor cu o masuta si bancute, in alt colt al gradinii un balansoar, iar pe marginea de pietre sa fie pitici. Fiecare cu sarcina sa, fiecare incadrat perfect. Pe langa adorabilii pitici, intotdeauna putem avea cate o carare realizata din pietre si sute de flori puse in ghiveci colorate cu atitudine. De asemenea nu putem uita de ciupercutele rosii asezata la radacina unui copac. Bineinteles daca ne ofera gradina spatiul necesar putem realiza un mic lac, unde bineinteles vom avea un pod din lemn. In ceea ce priveste plantele, le putem accesoriza prin casute pentru vrabii.

Idei cu privire la amenajarea gradinii sau a terasei sunt multe, dar necesita timp pentru ingrijire, bani ca si investiei si multa imaginatie.

 

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *