Asigurarea de viata

Asigurarea de viata

Intr-o zi ma suna o tipa de la o anumita banca sa-mi explice cum e cu asigurarea de viata. Cu o saptamana inainte fusesem la un interviu in domeniul asigurarilor de viata si stiam cum sta treaba.

Datorita faptului ca imi caut de munca raspund la orice numar de telefon si datorita faptului ca a inceput: buna ziua sun din partea bancii x am crezut ca ma cheama la un interviu si am ascultat-o. Dupa ce m-am dezmeticit cu ce e de fapt am trebuit sa o ascult pana la capat. Imi prezinta fata oferta, iar la final cand ma intreaba daca sunt interesata ii spun ca ma mai gandesc si sa revina saptamana viitoare.

Buuuun. A venit si saptamana viitoare. Ma suna iar. Ii spun ca momentan nu sunt interesata, dar pe viitor daca o sa am nevoie voi apela la serviciile bancii. Am zis sa fiu fata faina si delicata. Si atunci incepe ea sa-mi demonteze toate nu-urile. De ce nu sunt interesata? Pai nu am loc de munca. Nu e problema, ca e suma mica imi zice fata. Ii zic ca nu e vorba de bani, dar nu sunt interesata. Incepe iara fata, sa apelez la parinti si la sot. Ii zic ca nu sunt nici casatorita. Sta ce sta, se gandeste si incepe. Dar totusi nu e suma mare, ne putem intalni sa discutam clauzele. Nu sunt interesata. O sa va sun cand o sa fiu. Dupa ce am incercat sa mi pastrez calmul si sa-i explic 10 minute ca nu vreau asigurare de viata se face ca a inteles si imi raspunde pe un ton impertinent ca bine, e decizia dumneavoastra si imi inchide telefonul.

Inteleg ca e datoria lor sa fie insistenti dar la un moment dat devine agasant.

 

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *