Cum alegi masina second hand?

Cum alegi masina second hand?

Vrei sa iti cumperi o masina second hand si ai vrea sa stii la ce anume ar trebui sa atragi atentia si cum sa alegi un automobil astfel incat acesta sa nu reprezinte pentru tine o dificultate financiara mai tarziu, din cauza costurilor mari de intretinere?

In primul rand, atunci cand cauti auto rulate ar trebui sa iti pui intrebarea ”de ce fel de automobil am nevoie?”. Este o intrebare foarte importanta, deoarece te va ajuta sa cauti mai usor prin modelele numeroase de masini, dar si sa iti faci o idee cu privire la ce anume ar fi potrivit pentru tine in aceasta etapa a vietii.

Recomandarea este sa cauti un dealer autorizat de auto rulate, deoarece astfel vei avea un plus de siguranta ca masina pe care o cumperi este verificata si ca pe viitor poti avea incredere in siguranta pe care ti-o ofera. Atunci cand iti cauti o masina second hand ar fi bine sa te interesezi despre istoricul tehnic al masinii, daca a avut accidente sau deteriorari grave.

Nu uita ca cel mai bine ar fi sa dai un pret rezonabil pentru o masina care nu iti va crea dificultati tehnice pe viitor. Cu siguranta, daca cauti auto rulate iti doresti sa platesti un pret cat mai mic pentru o masina, insa nu iti doresti ca dupa primul an de la achizitionare sa mergi la service prea des si sa lasi acolo sume imense.

Tocmai pentru a evita o situatie de acest fel ar fi bine sa faci un diagnostic tehnic masinii la un service. Un diagnostic de acest fel iti va arata toate informatiile de ordin tehnic pe care ar trebui sa le stii despre masina ta, de asemenea, te va ajuta sa iti faci o viziune despre posibile probleme pe care ar putea sa le aiba pe viitor.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *