Fii in centrul atentiei cu pantofi mire la comanda de calitate

Fii in centrul atentiei cu pantofi mire la comanda de calitate

Daca v-ati gandit ca la nunta doar mireasa va fi in centrul atentiei si mirele va avea timp sa-si mai traga sufletul, nu va fi observat prea mult prin peisaj, ei bine, va inselati. Toate elementele vestimentare si miscarile mirelui vor fi observate, catalogate, comentate, asa ca totul trebuie sa fie pus la punct pana la cele mai mici detalii. Pantofii mirelui au o expunere vizuala mai mare decat cei ai miresei asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la stil si la modul de confectionare. Primul pas ca sa cumperi pantofi la comanda este sa te hotarasti la modelul lor.

Modelul Oxford este facut din piele mai rigida, are sireturi, imprima un stil clasic, are cusaturi in forma de semicerc. Spre deosebire de el, modelul Brogue pune accent pe ornament, forma pantofului si prinderea siretului sunt identice cu cele ale Oxford, diferenta constand in gaurile perforate pe fata si in lateral. In fine, modelul Loafer nu are sireturi, e mai simplu, dar elegant, nu atrage atentia, potenteaza cumva costul de mire, care se afla in centrul atentiei. La capitolul material, cei mai buni pantofi mire sunt cei din piele, dar sunt buni si cei lacuiti. Pielea grea si rigida trimite cu gandul la eleganta, la sobrietate, asa ca e bine sa optezi pentru piele de acest tip si nu una moale.

Desigur, daca vrei si mai multa atentie indreptata spre tine, mirele, atunci alegi pantofii lacuiti. Si interiorul pantofilor e foarte important pentru ca de el depinde si miscarea si confortul simtit in timpul dansului sau miscarilor prin sala. Captuseala din piele e excelenta pentru orice tip de pantof de ceremonie, asigurand interior moale, comod, branturile din piele sunt perfecte pentru a da posibilitatea piciorului sa respire in voie. Talpa pantofilor de mire este confectionata adesea din piele sau cauciuc-talpa din piele e mai formala, cauciucul te lasa sa te misti in voie pe ringul de dans.

Pantofii la comanda au avantajul ca va vin perfect, sunt din materiale de calitate, se probeaza de mai multe ori pana cand miscarile vor fi naturale si nu veti ramane cu bataturi. Desi pretul poate fi mai mare decat cel al pantofilor cumparati din magazine, calitatea materialelor si lucrarea executata manual, in ateliere specializate, private, merita orice investitie.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *