Filmeaza tot ce e mai frumos in viata ta

Filmeaza tot ce e mai frumos in viata ta

Fiecare clipa frumoasa traita alaturi de cei dragi merita imortalizata. Amintirile nu tin o vesnicie asa ca trebuie pastrate in formate video sau foto. Camerele video ofera modalitatea perfecta pentru a filma si fotografia cele mai inedite momente din viata dvs. Realizate din materiale de calitate, cu functii speciale puternice si o calitate a filmarii impecabila, noile camere de la Panasonic transforma orice filmare intr-o opera de arta. Modelul panasonic ag-ux180 4k, gasit si in oferta celor de la Creative Broadcast Solutions, are cam tot ce ti-ai dori la o camera video profesionala.

Japonezii au reusit sa treaca peste momentul filmarilor in High Definition si ofera clientilor pasionati de filmari o inregistrare in UHD sau 4k. Ce inseamna asta? Camera Panasonic suprinde orice detaliu din mediu cu o acuratete desavarsita, la vizualizarea filmarilor totul se vede clar si sunetul este deosebit de bun. Obiectivul wide integrat, grandangular, zoom-ul de 20x si iesirile 3G-SDI si HDMI2.0, inregistrarea IR in lumina scazuta si VFR, 4k la 60p sunt doar cateva dintre caracteristicile de top ale modelului panasonic ag-ux180 4k. Cu noua camera Panasonic efectele de bokeh si blur sunt mai bune ca oricand, senzorii speciali permit inregistrarea imaginilor de la FHD 120p la DCI 4K in 24p, stocarea lor se realizeaza pe carduri de toate tipurile, pana la SDXC, in multiformat, se poate inregistra chiar si simultan, pe doua carduri. Autofocusul imbunatatit, timpii de raspuns foarte buni si rezistenta camerei la variatii de temperatura si umiditate, iata alte avantaje notabile pentru modelul ag-ux180 4k.

Camera se utilizeaza in studiourile tv, la videografia de eveniment ori in privat, pentru diverse aplicatii. Firma amintita ofera asistenta permanenta in alegerea produselor, bonus la cumpararea modelului panasonic despre care discutam se primeste lampa si acumulator SWIT, garantia e de trei ani. Pentru cei care doresc finantare creditare, avansul e 0%, ratele fixe pe perioada contractului, timpul de raspuns este o zi lucratoare, cu documentatie minimala.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *