Intalniri online versus intalniri reale

Intalniri online versus intalniri reale

Dincolo de diferenta evidenta intre a sta la o cafea pe tocuri stiletto intr-o cafenea din centrul Bucurestiului si a bea o cafea in papuci in fata calculatorului, intalnirile online si intalnirile din real life au, de fapt, foarte multe puncte comune.

Principalul obiectiv, atat al intalnirilor din real life cat si al intalnirilor online, este acela de a gasi persoana speciala care sa va poata schimba viata. Iar ambele metode au ca punct de pornire comunicarea cu persoana dorita, astfel incat sa ajungeti sa va cunoasteti mai bine.

Indiferent cat de multe intalniri ati avut in viata reala, trecerea la intalniri online este o experienta cu totul noua, care vine la pachet si cu avantaje dar si cu dezavantaje.

Intalnirile obisnuite, cu persoane cunoscute in viata reala, vizeaza cel mai adesea o plaja destul de limitata de persoane cu care ati putea relationa, formata din vecini, colegi si prieteni ai prietenilor.

Cand intalnesti pe cineva la supermarket sau cand cunosti un nou coleg de serviciu, e posibil sa va ia cateva intalniri pana sa va dati seama daca aveti ceva in comun. Cu site-urile de intalniri online asa cum este Ispita, lucrurile stau exact invers.

Aveti de ales dintr-o plaja de sute si mii de potentiali parteneri de intalnire, pe care ii puteti tria cu ajutorul filtrelor, in functie de varsta, sex, locatie, religie, hobby-uri, etc. In plus, puteti analiza cu atentie profilurile si sa incercati sa va dati seama daca aveti puncte comune.

Raportat la intalnirile pe nevazute, aranjate de prieteni sau cunostinte, intalnirile online pot parea mai putin sigure.

In timp ce la blind date-uri ai garantia celor apropiati ca nu te vei vedea cu o persoana dubioasa, la intalnirile cu persoane de pe site-uri de dating nu ai decat propria intuitie care sa te ajute sa iti dai seama cat de riscant este sau nu sa te vezi cu o anume persoana.

Sfatul nostru este sa iti iei suficient timp cat sa cunosti partenerul de date inainte de a va vedea si, ca masura de precautie, sa ai alaturi la locul de intalnire un prueten, care sa te observe discret.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *