Mobila de bucatarie – pledez pentru Ikea

Mobila de bucatarie – pledez pentru Ikea

Am avut de multe ori nevoie de mobila de bucatarie pana acum, pentru ca a fost cazul sa ne mutam de cateva ori si de fiecare data am lasat in vechea casa mobila de bucatarie, din simplul motiv ca era facuta pe dimensiunile bucatariilor respective si n-ar fi avut niciun rost sa o car dupa mine si sa incerc sa o adaptez la o noua bucatarie, cu un alt design sau alta arhitectura.

De cateva ori am facut compromisuri, fie din pricina banilor, fie din pricina comoditatii, dar cert este ca singura data cand am fost multumita pe deplin a fost atunci cand am optat pentru mobila de bucatarie Ikea. Nu numai ca ea vine intr-o diversitate de materiale – de la PAL si MDF la lemn masiv -, intr-o diversitate de modele si stiluri, de la stilul modern, simplu, lipsit de incarcaturi la cel usor mai complicat, cu un aer vintage, de mobila masiva, dar mobila de la Ikea este extrem de simplu de asamblat, usor de combinat. Mai mult, ea poate fi proiectata foarte lesne dupa necesitatile fiecarei bucatarii, poate fi dimensionata, calculata si asamblata dupa bunul plac al cumparatorilor, si asta nu neaparat mergand la magazin, ci stand in confortul propriei case, in fata calculatorului si descarcand aplicatia necesara. La fel de usor poate fi ales un blat dintr-o diversitate de game, forme, culori sau texturi, la fel ca si accesoriile (picioare, plinta, manere, balamale, etc). Mai nou, Ikea a lansat si o noua linie, aceea a electrocasnicelor de bucatarie, de la hote, plite incorporabile, cuptoare, frigidere, etc.

Ceea ce atrage insa cel mai mult la Ikea este garantia. Evident, pentru bucatariile ceva mai scumpe, Ikea ofera clientilor sai garantii de pana la 40 de ani, ceea ce inseamna extraordinar de mult si, desi nu va fi foarte des nevoie sa va folositi de acea garantie, reprezinta un plus de incredere pentru cei care intentioneaza sa achizitioneze un produs de bucatarie Ikea. Desi mobila este foarte usor de asamblat, sfatul meu este ca fiecare client Ikea sa apeleze la serviciul de montare oferit de magazine, pentru cea mai buna calitate si eficienta.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *