Povesti cu service-urile auto

Povesti cu service-urile auto

Au fost multe scandaluri in special in orasele mari, cu service-urile auto, pe motiv ca acestea fura in diverse moduri, insa atunci cand vorbim de magazinele online cu piese audi sau cu piese auto de orice alt tip, pentru orice alta marca de masina, putem vorbi si de o oarecare transparenta, deoarece avem varianta diversitatii, putand alege ce dorim noi. Asta inseamna ca nimeni nu ne face lista cu piesele auto impuse si un site foarte bun de unde putem achizitiona piese auto online este autofarm.ro.

Trebuie sa ne punem de acord intr-o privinta totusi, si anume asupra faptului ca, in ultimii ani, calitatea serivicilor in multe dintre service-urile auto din tara noastra, s-a imbunatatit chiar foarte mult, poate si din cauza faptului ca se ofera o mai mare atentie din partea importatorilor de masini asupra serviciilor post-vanzare. Multi ar pune aceasta imbunatatire a serviciilor si in baza informarii si a posibilitatii de a fi la curent, cat si in baza concurentei tot mai mari. Dar asta nu inseamna ca nu poti fi inca pacalit in service, daca nu te pricepi deloc la masini sau daca iti lasi masina si nu urmaresti putin ce I se face. Exista mai multe practici uzuale prin care poti fi pagubit. In primul rand, nu inlocuiesc consumabilele, iar aici facem referire la filtrele de aer, ulei, combustibil. Acestea sunt cele care ii trimit pe cei mai multi clienti in service, ca parte a operatiunilor obisnuite de revizie. Din pacate, exact aici s-au observat si cele mai multe furturi: adica pur si simplu, angajatii nu isi fac treaba si nu inlocuiesc aceste filtre, desi pe fisa scriu cu totul altceva si anume ca le-au inlocuit.

Dintr-un foc, o paguba de aproximativ 300 de lei in buzunarul tau. Una este un filtru nou-nout, alta e un filtru „curatat” si montat in locul lui. Pentru a te feri de acest tip de furt, marchează discret aceste consumabile cu un marker, astfel vei putea vedea daca au fost sau nu schimbate. Cere si sa primesti piesele vechi.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *