Protejeaza natura dar si portofelul tau

Protejeaza natura dar si portofelul tau

Protejarea naturii este o datorie civica pe care cu totii o avem, atat pentru noi cei care populam la acest moment Pamantul, cat si pentru copiii si nepotii nostri, care au dreptul la o viata cel putin asemanatoare cu cea pe care am avut-o noi, daca mai buna nu se prea poate… Poluarea intensa cu care ne confruntam nu ofera perspective deloc favorabile mediului inconjurator, iar incalzirea globala ameninta sa atinga in mai putin de 100 de ani cote ce vor fi din ce in ce mai incompatibile cu viata pe Pamant.

Tocmai aceasta perspectiva dezastruoasa este cea care ar trebui sa ne convinga sa traim mai responsabil si sa folosim cat mai eficient resursele de care dispunem. Pe de alta parte, daca imaginea deloc roz a ceea ce va sa fie viitorul pe Pamant nu convinge, mai mult ca sigur ca efectele imediate, cum ar fi reducerea cu mult a costurilor lunare, va convinge populatia ca este neaparat necesar ca fiecare sa incerce sa faca tot ce tine de el pentru reducerea consumului de energie. Nu este deloc greu de observat faptul ca facturile cresc de la luna la luna, atat cele pentru energie electrica, cat si facturile pentru incalzire, la fel cum nu este deloc greu de observat cat de slab calitative sunt becurile pe care le folosim. O solutie aternativa si care ar putea deveni cu succes solutia principala pentru iluminat este cea propusa de Greelinght Concept: iluminarea prin tuburile cu LED. Cea care fara indoiala va deveni tehnologia viitorului in materie de iluminat casnic si public, este deja consacrata aunci cand vine vorba despre ecrane TV si monitoare de calculator, iar avantajele sale sunt demonstrate.

La fel de eficient este si luminatul cu tehnologie LED, care dincolo de latura sa “green” asigura si un confort financiar incredibil. Cel mai important efect resimtit imediat de consumatorii casnici de energie electrica, odata cu folosirea tehnologiei LED, asa cum propune www.greenlight-concept.ro, este reducerea cu minimum 50% a facturii la curent.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *