Suspensiile in totalitate pe perne de aer ideale pentru masinile personale si cele de transport

Suspensiile in totalitate pe perne de aer ideale pentru masinile personale si cele de transport

Tehnologia moderna a permis constructorilor de masini si celor care fabrica piese auto sa dezvolte o multitudine de variatiuni cu ajutorul carora performantele si consumul de carburant au fost din ce in ce mai bune. Implicand costuri de productie mult mai mici si testari mai simple, noile piese sau perne de aer, de exemplu, sunt mai rezistente, se gasesc peste tot, se produc in numar mare si au foarte multe avantaje fata de piesele produse dupa procedee mai vechi.

Asa s-a ajuns suspensii cu perna aer bmw, suspensii complete pe aer. Suspensiile complete pe aer sunt alcatuite din sistemul de suspensii si ce de management. In loc de arcurile masinii avem perna aer bmw, confortul si inaltimea de rulare sunt gestionate mai usor si mai rapid, se poate regla mai simplu garda la sol a autoturismului, chiar si in timpul mersului sau la stationare, doar cu o telecomanda. In cazul sistemului de management al suspensiilor, alcatuit din compresor electric, butelii, electrovalva, ceasuri presiune si sezonri, dezumidificator, fitinguri si furtune, acesta asigura controlul total al suspensiei si siguranta mai mare in timpulm rulajului. Calitatea suspensiei depinde de continutul kitului pentru suspensii si de pernele de aer, dar si de intretinerea acestora. De regula se goleste rezervorul de la dezumidificator la trei luni, pe perne aer se aplica silicon la fiecare sase luni. La inceput mai pot exista pierderi de aer, care ulterior se localizeaza de-a lungul instalatiei.

Pentru a scapa de aceste pierderi minore e bine sa cumparati sisteme cu „maneci” pentru etanseizare perfecta in interior. Cele mai bune perne aer pentru BMW le gasiti la depozitulautoonline, magazin online cu o oferta diversa de perne de aer pentru orice tip de masina care ruleaza in tara noastra. Preturile mai mici si livrarea rapida, comenzile onorate in doar 24-48 de ore, consultanta gratuita si seriozitatea echipei site-ului va garanteaza achizitia unor piese si perne aer de cea mai buna calitate.

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *