Veterinarii si ambulantele veterinare sunt “Firme de Incredere”!

Veterinarii si ambulantele veterinare sunt “Firme de Incredere”!

Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK din Romania face parte dintr-un amplu proiect desfasurat la nivel european care se intinde pe teritoriul a opt tari: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia si Romania, avand foarte multi profesionisti ca “Firma de Incredere”.

Ambulanta Veterinara din Romania merita acest statut de “Firma de Incredere” pentru ca acorda primul ajutor animalelor in stare critica si le asigura transportul catre clinica sau cabinetul veterinar in conditii care le acorda cea mai mare sansa la viata. Ambulanta Veterinara este complet echipata pentru a oferi asistenta medicala de urgenta in cazul serviciilor de medicina interna, analize de laborator si transfuzii sange, ecografie mobile si in cazuri extreme personalul specializat intervine in cazuri de imobilizare de la distanta a animalelor agresive si eutanasiere a animalelor care se afla in situatii extreme.

Veterinarii au apelat la CBOK, care aplica un algoritm in mediul online si realizează, in mod independent, observatii asupra firmelor cercetate si verificate, folosind software-ul de specialitate creat de compania poloneză. Profesionistii din aceasta categorie de profesii sunt verificati si analizati, iar cei care nu au recenzii si comentarii negative din partea clientilor si partenerilor primesc certificatul “Firma de Incredere”, a autocolantelor cu logo-ul “Firma de Incredere” si isi pot activa un E-Card pe www.firmadeincredere.ro, de unde isi pot actualiza datele firmei si adauga informatii despre activitatea lor.

Cabinetele veterinare isi merita din plin titulatura pentru ca animalele noastre de companie au intr-adevar o sansa cu veterinarii si ambulanta veterinara, acestia ocupandu-se si de implantarea microcipului care contine un cod unic de identificare si care poate fi citit de un scanner standard ISO. Microciparea este o metoda rapida si sigura de identificare a animalului pierdut, microcipul este extrem de sigur pentru animale, este un dispozitiv pasiv dintr-un material biocompatibil. Veterinarii se implica si au grija de animalutele noastre si stau la dispozitia noastra non-stop, in week-end sau sarbatori nationale. Ambulantele veterinare sunt disponibile in permanenta, fiind deservite de cate un medic specializat pe cazuri de urgenta si un asistent.

Esti in siguranta cand este alaturi de tine non-stop o “Firma de Incredere”!

Share Button

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *